Luft/vattenvärme

Luftvattenvärme med helhetslösning

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med luft/vattenvärme.

Luft/vattenvärme ger dig värme året runt

Även på vintern finns solenergi lagrad i luften som går att utvinna för att värma ditt hus. Och har du redan ett vattenburet värmesystem så kan det vara smart att installera en luft/vattenvärmepump. Eftersom installationen inte kräver borrning eller grävning, så blir kostnaden relativt låg.

Luft/vattenvärme är även ett bra val om det saknas berg som går att borra i där du bor.

Fördelar med luft/vattenvärme

Sparar pengar

Genom att komplettera ett befintligt vattenburet värmesystem kan du spara pengar.

Miljövänligt

Återvinner den lagrade solenergi som finns i luften omkring oss. Det är energi som är både befintlig och förnybar.

Enkelt att installera

Luft/vattenvärme kräver varken borrning eller grävning.

Skaffa luft/vattenvärme – så går det till

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök för att gemensamt undersöka förutsättningarna för att installera luft/vattenvärme i ditt hus. Du får då ett kostnadsförslag.

Tiden det tar att installera luft/vattenvärme beror på om du ett vattenburet värmesystem eller inte. Har du det så tar installationen ungefär en till två dagar. Sedan börjar du spara pengar på din uppvärmning.

Installationen görs av vår personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll.

Inom sex månader efter installationen så tar vi dessutom kontakt med dig för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya luft/vattenvärmepump.

Vi tar ansvar

För att du som kund ska känna full trygghet när du köper värmepump från oss så tar vi ansvar för hela arbetet. Vi anlitar inga underentreprenörer och tar hand om allt från råd och planering till färdig installation.

Ansvar och garantier

Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Dessutom har IVT värmepumpar marknadens bästa garantier.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.