Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med bergvärme.

BESTÄLL OFFERT

Med bergvärme sänker du dina värmekostnader. Ordentligt.

Anledningarna till att installera bergvärme är många, men för många är det kostnadsbesparingen som är den viktigaste. Beroende på vilken uppvärmning du har idag så kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80 procent!

Bergvärme värmer inte bara ditt hus till en låg kostnad, den uppfyller också hela hushållets behov av varmvatten. Det är dessutom en mycket driftsäker, i princip underhållsfri och en mycket miljövänlig energikälla.

Konvertering från elvärme

Även om det är en stor investering att byta från el- till bergvärme så är besparingen så stor att det är intressant att räkna på för dig som inte har ett vattenburet värmesystem. Konvertering från elvärme till vattenburen värme ger dessutom ROT-avdrag.

Inte bara värme

Under varma sommardagar är det många som önskar sig luftkonditionering. En modern bergvärmepump ger dig skön svalka dessa dagar – till en mycket lägre kostnad än en traditionell luftkonditioneringsanläggning.

Ett hållbart värdeskapande

Den energi som bergvärmepumpen tar vara på kommer från solens strålar och är därför helt förnybar. Den kommer alltså ge värme under väldig lång tid, vilket såklart ökar värdet på ditt hus.

En stor besparing

Bergvärme ger dig den största besparingen. Beroende på hur du värmer ditt hus idag så kan du sänka värmekostnaderna med upp till 80 procent.

Miljövänligt

Solens strålar är källan till värmen som du får med en bergvärmepump. Det är en befintlig och förnyelsebar naturresurs.

Ökar värdet på ditt hus

Eftersom en bergvärmepump ger värme i många år så ökar värdet på ditt hus.

Skaffa bergvärme – så går det till

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök för att gemensamt undersöka förutsättningarna  för ditt hus. Du får då ett kostnadsförslag.

När vi borrar så tar det ungefär en dag, beroende på förutsättningarna. Borrdjupet är normalt 100-220 meter. Hur djupt vi måste borra beror på olika faktorer, men främst på hur stort hus du har. Vi gör allt för att påverka din tomt så lite som möjligt.

Därefter är det dags för installationen av själva värmepumpen, vilket normalt tar en till två dagar. Efter installationen går vi gemensamt igenom funktioner och inställningar för din värmepump. Du får också skötselråd för att värmepumpen ska fungera så bra som möjligt, samt ett igångkörningsprotokoll.

Inom ett halvår så tar vi sedan kontakt med dig för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Du har då ytterligaren en möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepump.

Alla arbeten utförs av vår egen personal som är välutbildad och certifierad. Självklart har vi även ansvarsförsäkring för de arbeten vi utför.

Tänk på att

Du måste ha tillstånd från din kommuns miljö- och hälsoskyddsnämnd för att installera bergvärme. Det är ditt ansvar att skaffa tillståndet, men vi kan hjälpa dig med ansökan om du vill.

Vi tar ansvar

Vi tar hand om allt från råd och planering till färdig installation, och vi anlitar inga underentreprenörer. Allt för att du ska kunna känna full trygghet när du köper värmepump från oss.

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med bergvärme.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om bergvärme:

Jon Lundback
Försäljning

 

Ansvar och garantier

Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Dessutom har IVT värmepumpar marknadens bästa garantier.