Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i Mora, Falun, Borlänge, Leksand samt övriga orter i regionen.

Välj vilken som passar dina behov bäst!

Bergvärme ger energisnål uppvärmning hela året

Bergvärme

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Jordvärme

Jordvärme

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.
Sjövärme

Sjövärme

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.
Så fungerar en luftvärmepump

Luft/luftvärme

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
Rådgivning och installation av luftvattenvärmepump

Luft/vattenvärme

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Frånluftsvärmepumpar utnyttjar värmen i ventilationsluft

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Installation, borrning och service för värmepumpar i Dalarna och Hälsingland

Verksamheten har med tiden breddats. Idag är vårt huvudfokus allt inom värmepumpar: från försäljning till installation, borrning och service. Vi installerar dessutom solceller på tak och laddboxar till elbilar, samt utför borrning av vattenbrunnar.

Vilken värmepump ska jag köpa?

Beroende på hushållets behov, fastighetens storlek och hur stor investering du vill göra finns olika lösningar att välja mellan. Vill du att värmepumpen även värmer upp vatten i huset, eller endast luften? Enklast är att kontakta oss på valfritt sätt för att få gratis rådgivning. Vi gör även hembesök för att få en klar bild av förutsättningarna. 

Generellt sett så blir alla typer av värmepumpar allt mer populära. Allt fler väljer värmepump som uppvärmningskälla eftersom apparaterna är väldigt energieffektiva och ger bekvämlighet i hemmet. Dessutom ökar fastighetens värde. Med till exempel en luftvärmepump kan du få både värme och kyla i hemmet, tack vare inbyggd luftkonditionering.