Säljare

Vi fortsätter att växa och söker just nu efter en säljare till vår verksamhet i Falun!

Får du en kick av att göra affärer, gillar självständigt jobb med flexibla tider? Då kan vi erbjuda ett riktigt roligt, utmanande och utvecklande säljjobb på Melmeks distrikt i södra Dalarna med säte i Falun.

Dina främsta uppgifter som säljare är att strukturerat driva ett lönsamt försäljningsarbete mot privat och företagskunder av uppvärmningslösningar inom geoenergi och hela IVT´s breda sortiment av värmepumpar. Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte, offerthantering till uppföljning av affärer, samtidigt där du är en viktig länk till våra installatörer.

Vi söker dig som:

  • Har vinnarmentalitet som vill framåt i livet.
  • Vill uppnå resultat.
  • Tar eget ansvar, har stark drivkraft och kunden i fokus.
  • Har lätt för att skapa nya kontakter och att kommunicera.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Har ansvarskänsla och öga för detaljer.
  • Har körkort.
  • Har erfarenheter inom Teknik, Installation VVS är meriterade men ej ett krav.

Anställningsform är tillsvidare, heltid med fast månadslön plus provision och tjänstebil.

En av Sveriges största leverantör av geoenergi växer och vi siktar högt! Vill du växa med oss? Skicka då ditt personliga brev tillsammans med CV till jobb@melmek.com. Märk ansökan “säljare”. Ansökningar kommer att hanteras löpande och med rätt ansökan kan jobbet tillsättas innan ansökningstidens utgång, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Melmek / IVT-center Falun är ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi står för hög kompetens, engagemang och långsiktiga kundrelationer. Lika viktigt för oss är att alla våra medarbetare trivs och vill utvecklas.

Jobba hos Melmek?

Lämna dina uppgifter här nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå.
Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med ENWELLs och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av ENWELLs och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.

Kontakt

Kontakta mig om du är intresserad att jobba på Melmek:

Andreas Dahlberg
Arbetsledning/Planering
Rune Björk
Administratör