Jobba på Melmek?

Just nu söker vi en värmepumpsinstallatör!

Vi fortsätter att växa och söker just nu efter värmepumpsinstallatör. 

Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt samt i grupp med underhållsservice, VVS, driftoptimering, problemlösning och nyinstallationer av energilösningar i huvudsak värmepumpar för privat- och företagskunder i Dalarna.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett härligt gäng, vi ser till individen och personen för denna tjänst.

Är du vår nästa medarbetare och vill växa med oss? Skicka din ansökan tillsammans med CV till jobb@melmek.com eller fyll i dina uppgifter i formuläret här intill och skriv några rader om dig själv.  För mer information om tjänsten kontakta Torbjörn Olsson, tel. 070-315 00 32.

Jobba hos Melmek?

Lämna dina uppgifter här nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå.
Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med BrainHeart Energys och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av BrainHeart Energys och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.