Just nu söker vi en arbetsledare och en VVS-kyltekniker

För mer information om tjänsten som VVS-kyltekniker, klicka här >>

Jobba på Melmek?

Inte nog med att vi vill vara det självklara valet för installation och service av värmepumpar, vi vill också vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt upptagningsområde.

Och vi är alltid intresserade att komma i kontakt med duktiga personer som vill arbeta hos oss. Även om vi kanske inte just nu söker aktivt efter nya medarbetare.

Om du tycker om att arbeta självständigt och är flexibel så kommer du trivas bra på Melmek. Eftersom mycket av arbetet är självständigt så är det en fördel om du har några års erfarenhet, har tekniskt kunnande samt är noggrann.

Ibland är uppgifterna mer omfattande och då arbetar vi i team med flera kollegor. Detta kräver god förmåga till samarbete och att du är en person som ser vikten av att jobba tillsammans för att nå bästa möjliga resultat.

Vi ser gärna att du har certifikat eller yrkesbevis inom VVS eller motsvarande erfarenhet. Säker Vatten-auktorisation är en merit.

Passar du in på beskrivningen ovan? Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill och skriv några rader om dig själv!

Jobba hos Melmek?

Lämna dina uppgifter här nedan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå.
Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med BrainHeart Energys och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av BrainHeart Energys och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.