Kostnadsfri offert och kalkyl

Fyll i dina uppgifter så får du en kalkyl som visar hur mycket du kan spara.

BESTÄLL OFFERT

Det här är Melmek

Morkarlby Elektromekaniska (Melmek) startades 1993. Inriktningen var från början service av värmepumpar, men vi utförde redan från starten även arbeten inom el och VVS.

Under årens lopp har verksamheten breddats och huvudfokus är nu försäljning, installation och service av värmepumpar. Vi har under åren som gått byggt upp ett stort tekniskt kunnande och erfarenhet inom allt som har med värme och vatten att göra och visionen är att vi ska vara det självklara valet för dig som skaffar en värmepump.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar. Det är ett svenskt företag, vilket innebär att deras produkter redan från grunden är utvecklade för våra klimatförhållanden.

Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Melmek är dessutom ett av sexton No:1 serviceombud, som är IVT:s rikstäckande serviceorganisation i Sverige.

Vi finns representerade med IVT Center i både Mora och Falun. På Selbäcksvägen 1 i Mora ligger huvudkontoret, med verkstad, lager, kontor samt en heltidsbemannad utställning med värmepumpslösningar. Välkommen!

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om företaget och våra tjänster:

Andreas Dahlberg
Arbetsledning/Planering
Rune Björk
Administratör