Det här är Melmek

Morkarlby Elektromekaniska AB (Melmek) startades 1993. Inriktningen var från början service av värmepumpar, men vi utförde redan från starten även arbeten inom el och VVS.

Under årens lopp har verksamheten breddats och huvudfokus är nu försäljning, installation och service av värmepumpar. Vi har under åren som gått byggt upp ett stort tekniskt kunnande och erfarenhet inom allt som har med värme och vatten att göra och visionen är att vi ska vara det självklara valet för dig som skaffar en värmepump.

Våra kontor

Edit
Morkarlby Elektromekaniska AB - IVT Center Mora

Ditt kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö i Mora

Vi är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Vi säljer och installerar IVT:s värmepumpar, som idag finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump, vi besöker tex Orsa, Rättvik & Älvdalen.

Vi utgår från Mora och installerar i området kring Siljan och norra om Mora.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Selbäcksvägen 1,
792 37 Mora
Edit
Morkarlby Elektromekaniska AB - IVT center i Falun

Ditt kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö i Falun

Vårt kontor i Falun är ett IVT Center, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

Med utgångspunkt från Falun är vårt primära arbetsområde Dalarna och Hälsingland, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område. Vi besöker tex Leksand, Borlänge, Mockfjärd & Gagnef.

Ansvarig för IVT Center Falun är Peter Bergström, som har lång erfarenhet av försäljning, installation och service inom borrning och värmepumpar.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Samuelsdalsvägen 2,
791 61 Falun

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar. Det är ett svenskt företag, vilket innebär att deras produkter redan från grunden är utvecklade för våra nordiska klimatförhållanden.

Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Melmek är dessutom ett av sexton No:1 serviceombud, som är IVT:s rikstäckande serviceorganisation i Sverige.

Vi finns representerade med IVT Center i både Mora och Falun. På Selbäcksvägen 1 i Mora ligger huvudkontoret, med verkstad, lager, kontor samt en heltidsbemannad utställning med värmepumpslösningar. Välkommen!