Om Melmek

Morkarlby Elektromekaniska AB - IVT Center Mora

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

Det här är Melmek

Morkarlby Elektromekaniska AB (Melmek) startades 1993. Inriktningen var från början service av värmepumpar, men vi utförde redan från starten även arbeten inom el och VVS.

Under årens lopp har verksamheten breddats och huvudfokus är nu försäljning, installation och service av värmepumpar. Vi har under åren som gått byggt upp ett stort tekniskt kunnande och erfarenhet inom allt som har med värme och vatten att göra och visionen är att vi ska vara det självklara valet för dig som skaffar en värmepump.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar. Det är ett svenskt företag, vilket innebär att deras produkter redan från grunden är utvecklade för våra nordiska klimatförhållanden.

Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Melmek är dessutom ett av sexton No:1 serviceombud, som är IVT:s rikstäckande serviceorganisation i Sverige.

Vi finns representerade med IVT Center i både Mora och Falun. På Selbäcksvägen 1 i Mora ligger huvudkontoret, med verkstad, lager, kontor samt en heltidsbemannad utställning med värmepumpslösningar. Välkommen!

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.