Jour

Jour för IVT värmepumpar

Boka service

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att boka ett servicebesök.

Aldrig mer än 24 timmar utan värme för dig med en IVT Värmepump

Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Den här garantin gäller för hela värmepumpens garantitid* och för Er som tecknat serviceavtal med oss på Melmek. Har du inget serviceavtal ännu går det bra att kontakta oss så ordnar vi ett. Hos oss kan du känna dig trygg med att servicen utförs av vår egna personal som certifierade och har lång erfarenhet. Vi har givetvis ansvarsförsäkring för de arbeten som vi utför.

Jouren är öppen under vinterhalvåret (1 nov – 31 mars) på följande tider: 16-20 på vardagar och 09-16 på helger.

För att komma i kontakt med jouren ring 072-722 63 63.

*Garantitid 6 år på hela anläggningen, 24 timmar gäller inte våra luft/luft värmepumpar IVT Nordic Inverter. För mer information om garantivillkoren hänvisar vi till våra säljare.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.